Facebook Pixel

BioColagen 30 cps, Parapharm

în stoc
Cod
PRF047
23,98 Lei

BioColagen

BioColagen furnizeaza necesarul de nutrienti pentru prevenirea instalarii procesului de imbatranire al organismului, contin colagen superpur, obtinut din peste oceanic si ulei de in presat la rece.
 
Una din cele mai importante proteine ale tesutului conjunctiv, colagenul, se gaseste atat in organismul uman cat si in cel animal, intr-o proportie de 25% sub diverse forme. Astfel, molecula de colagen din piele de exemplu, prezinta o forma neteda, nedeslusita la nivelul pielii, insa in tendoane apare sub forma unor corzi fibroase dure. 
 
Colagenul este considerat a fi un pilon de sprijin in organism, pe de-o parte pentru ca sustine vasele de sange, pe de alta parte fiind o proteina elementara in mentinerea fina si neteda a pielii. Odata cu inaintarea in varsta, din cauza scaderii productiei de colagen pielea isi pierde elasticitatea, apar ridurile, intregul organism imbatraneste. Pe masura ce cantitatea de colagen din tesuturi scade, acestea din urma se deteriorizeaza, transportul toxinelor spre sistemul limfatic este incetinit, iar hidratarea celulara se realizeaza din ce in ce mai greu, acest lucru afectand intregul organism.
 
Efecte adjuvante:
- hidratarea pielii in profunzime
- imbunatatirea fermitatii si a elasticitatii epidermei
- incetinirea procesului de imbatranire
- efect revitalizant pentru pielea bronzata sau arsa de soare
- reducerea semnificativa a ridurilor faciale adanci 
- eliminarea cosurilor si regenerearea pielii
 
Compozitie:
Colagen din peste oceanic .... 40 mg, 
Ulei de in presat la rece .... 460 mg..
 
Administrare:
Cate 3 capsule pe zi, in timpul meselor, cu un pahar de apa sau suc de fructe
 
Prezentare:
30 capsule
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro