Facebook Pixel

Berberina Bio Activa 60 cps, Herbagetica

în stoc
SKU
HER81
66,00 Lei

Berberina Bio Activa

Berberina este un extract folosit cu traditie in medicina Chineza si Ayurvedica, de aproximativ 5.000 de ani.
Berberina este extrasa din scoarta arbustului de Berberis aristata, sub forma de extract premium standardizat cu 97% Clorura de Berberina (HCL).

Beneficii:
- reduce valorile glicemiei
- reduce valorile trigliceridelor plasmatice
- hipoglicemic
- antifungic, antimicrobian intestinal
- aduce valorile colesterolului la un nivel normal

Berberina Bio-activa are in compozitia sa Berberina pura, premium, cu puritate foarte mare, standardizata 97% - 300 mg/cps. Puritatea ridicata de 97% asigura calitatea superioara a extractului prin care se garanteaza efectele fitoterapice ale Berberinei: reducerea glicemiei, a colesteorului, a trigliceridelor, a greutatii corporale sau efectul antimicrobian. Puritatea ridicata de 97% face Berberina sa fie acceptata usor de catre organism si se usor de asimilat.

Extractul de Berberina este asociat cu extractul de Armurariu (Sylibum marianum) care are rolul de a inhiba actiunea proteinei P-Gg (P-Glicoproteina), care in mod uzual impiedica absorbtia Berberinei. Prin acest efect extractului de Armurariu, poate creste biodisponibilitatea Berberinei cu 70%.

Avand o biodisponibilitate ridicata, produsul Berberina Bio-activa este absorbit cu usurinta la nivel intestinal, devenind disponibil pentru a fii utilizat de catre organism. Daca Berberina ar fi avut un nivel slab de biodisponibilitate atunci si nivelul de absorbtie in organism ar fi fost scazut si implicit si efectele benefice ar fi fost mult mai slabe.

Berberina Bio-activa este ambalat in capsule gastrorezistente care protejeaza extractul premium de Berberina de aciditatea sucului gastric, asigurand astfel, absorbtia produsului la nivel intestinal.

Efecte adjuvante:
- sindrom metabolic
- diabet
- colesterol ridicat
- trigliceride ridicate
- candida
- declin cognitiv
- viroze
- infectii bacteriene
- guta

Berberina Bio-activa exercita multiple beneficii asupra organismului si sustine reglarea unor procese esentiale din corp:
Regleaza glicemia Berberina regleaza modalitatea prin care organismul foloseste zaharul din sange. Stimuleaza absorbtia glucozei in sange, creste sensibilitatea la insulina, stimuleaza descompunerea zaharurilor din celule si reduce productia de glucoza in ficat.
Avtiveaza AMPK Berberina activeaza AMPK (proteina kinaza activata), o enzima care controleaza modul in care energia este produsa de organism si utilizata de catre celule. Activand aceasta enzima, berberina reduce valorile colesterolului, trigliceridelor, glucozei si creste nivelul de energie.
Reduce grasimea corporala. Berberina inhiba depunerea de grasime pe tesuturi si regleaza activitatea hormonilor responsabili pentru apetit, pentru stocarea grasimilor sau pentru productia de energie: insulina, leptina si adiponectina.
Are efect antimicrobin intestinal Berberina reduce suprapopularea intestinelor cu bacterii daunatoare prin a deteriora structura bacteriilor, oprind in acest mod multiplicarea acestora.

Compozitie:
Per 1 capsula:
Extract 40:1 de Berberina (Berberis) standardizat cu 97% Clorura de Berberina .... 300 mg
Extract 4:1 de Armurariu (Silybum marianum) .... 100 mg

Administrare:
Cate 1-2 capsule pe zi.

Prezentare:
60 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie