Facebook Pixel

B Complex 100 120 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER59
57,77 Lei

B Complex 100 contine intreaga gama de Vitamine B, extrase dintr-o sursa 100% naturala, Drojdia-de-bere.
1 capsula/zi asigura 100% din VNR-ul recomandat (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12), iar compozitia imbogatita cu extractul de Ashwagandha contribuie la reducerea stresului, oboselii, extenuarii si la imbunatatirea capacitatii de concentrare.

Recomandari Complex de vitamine B :
- persoanelor cu deficiente nutritionale si imunitare
- pentru imbunatatirea starii de bine general si a rezistentei la stres
- persoanelor cu un stil de viata alert si solicitant
- in cazul infectiilor recidivante, a afectiunilor tumorale sau convalescenta (inclusiv dupa interventiile chirurgicale)

Avantaje B-Complex 100

Complex 8 vitamine B:
   8 B-uri naturale
   1 capsula - 100% VNR B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12
   Absorbtie ridicata

Ashwagandha:
   Cea mai inalta standardizare
   7% withanolide
   Antistres natural

Valori nutritionale:
1 capsula asigura:
Continut B-uri
Vitamina B1 (Tiamina) .... 1,21 mg (VNR*110%)
Vitamina B2 (Riboflavina) .... 1,45 mg (VNR*103%)
Vitamina B3 (Niacina) .... 16,12 mg (VNR*101%)
Vitamina B5 (Acid pantotenic) .... 6,02 mg (VNR*100%)
Vitamina B6 (Piridoxina) .... 1,59 mg (VNR*113%)
Vitamina B8 (Biotina) .... 52,12 mc (VNR*104%)
Vitamina B9 (Folat) .... 213,30 mcg (VNR*107%)
Vitamina B12 (Cobalamina) .... 2,6 mcg (VNR*104%)
            
*Valoare Nutritionala de Referinta cf Regulament 1169/2011
Produs sub forma de capsule vegetale, ce se pot administra in dietele vegetariene sau vegane.

Cu ce se diferentiaza?
Contine extract standardizat de Ashwagandha. Formula B Complex 100 este completata de Ashwagandha, o planta adaptogena, cunoscuta pentru capacitatea de a sustine organismul in situatii de stres, oboseala si anxietate.Extractul de Ashawagandha are dubla standardizare, cu cel mai mare continut de withanolide, 7% si alcaloizi 1%. Whitanolidele sunt substante cu efect puternic antioxidant, previn aparitia bolilor neurodegenerative, imbunatatesc capacitatea de concentrare si induc starea de calm.
B-uri extrase din surse naturale. Ingredientele produsului B Complex 100 provin din surse 100% naturale din care au fost extrase cele 8 B-uri. Comparativ cu vitaminele de sinteza, B-urile extrase din Drojdia-de-bere au o rata ridicata de absorbtie, ce asigura calitatile terapeutice ale produsului. Spre deosebire de vitaminele de sinteza, cele organice nu cauzeaza efecte adverse negative precum: balonare, stari de greata sau dureri de cap.

Ce sunt vitaminele B?
Complexul de vitamine B consta in 8 vitamine: tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), niacin (vitamina B3), acid pantotenic (vitamina B5), piridoxina (vitamina B6), biotina Vitamina B9) si cobalamina (vitamina B12). Vitaminele B ajuta organismul sa metabolizeze alimentele, sustin formarea ADN-ului sanatos, il repara si il protejeaza, mentin sanatatea sistemului nervos central si a muschilor.

Vitaminele B ajuta organismul sa metabolizeze proteinele, grasimile si carbohidratii care sunt transformati in combustibil in timpul digestiei. O deficienta a acestui complex poate cauza probleme de sanatate pe mai multe planuri: oboseala cronica, boli cardiace, boli neurologice sau chiar si infertilitate. Alimentatia slaba si stresul sunt principalele cauze ale deficientei complexului de B-uri, iar din acest motiv este necesara suplimentarea dietei cu aceste vitamine.

De ce  B-uri cu Ashwagandha?
Drojdia-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) este foarte bogata in complexul vitaminic B, intrecând, sub acest aspect orice alta sursa naturala de B-uri. Complexul de vitamine B, extras din Drojdia de bere, are efect puternic remineralizant, regenereaza tesuturile, stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

Adjuvant in:
- functionarea normala a sistemului nervos
- combaterea efectelor stresului
- oboseala si extenuare
- deficiente imunitare
- functionare normala a inimii
- productia de energie

Ashwagandha (Withania somnifera) este una dintre cele mai cunoscute plante adaptogene, fiind folosita in medicina Ayurveda de peste 5000 de ani. Extractul de Ashwagandha din B-Complex 100 are cel mai mare continut de withanolide - 7%, si contribuie la refacerea organismului in situatii de stres, oboseala sau nivel scazut de energie.

Extractul de Ashwagandha creste efectul vitaminelor B1, B2, B3, B5 si B6 asupra sistemului nervos. Astfel,B-Complex 100 se recomanda pentru ameliorarea oboselii, a starilor de stres si anxietate si inducerea starii de calm.

Beneficii vitamine B:
- reduc starilor de oboseala si cresc rezistenta organismului la stres (B1, B2, B3, B5, B6 si Ashwagandha)
- functionarea normala a sistemului nervos, sinteza si metabolizarea normala a anumitor neurotransmitatori, mentinerea sanatatii psihice (B1, B2, B3, B5, B6 si Ashwagandha)
- sprijina functionarea normala a inimii (B1)
- sustine vederea, metabolismul normal al fierului si protejeaza organismul de stresul oxidativ (B2)
- mentinerea sanatatii membranelor mucoase si a a pielii (B3)
- sinteza normala si metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori, reducerea oboselii si extenuarii (B5)
- sinteza normala a cisteinei, homocisteinei, proteinelor si glicogenilor, formarea globulelor rosii si reglarea activitatii hormonale (B6)
- metabolismul normal al macronutrientilor si mentinerea sanatatii parului (B8)
- cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, sinteza normala a aminoacizilor si procesul de diviziune celulara (B9)
- sustine functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la procesul de diviziune celulara (B12)

Compozitie:
Per 1 capsula
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita (vitamine* B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, minerale si aminoacizi) .... 237 mg  
Drojdie-de-bere  ((Saccharomyces cerevisiae) .... 113 mg  
Ashwagandha / Ginseng-indian   (Withania somnifera) standardizat cu 7% Withanolide si 1% alcaloizi .... 50 mg  

Administrare:
1 capsula pe zi  

Prezentare:
120 capsule  

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro