Facebook Pixel

Suplimentul nutritiv Apisan Forte face parte din categoria produselor apicole, avand o formula in care regasim miere si polen, ingrediente active ce actioneaza in mod benefic la nivelul organismului, gratie substantelor nutritive pe care le contin. Apisan Forte poate fi consumat in cazul ameliorarii si prevenirii unor diverse afectiuni, avand abilitatea de a fortifica sistemul dumneavoastra imunitar si nu numai.

Apisan Forte este un aliment complex, oferind astfel o cantitate notabila de antioxidanti, enzime, vitamine si alti nutrienti care ajuta la imbunatatirea performantelor fizice si psihice, combate infectiile din organism, reprezinta un sprijin in perioadele de convalescenta, contribuind la procesul de refacere al corpului.

Efecte si beneficii Apisan Forte

- adjuvant in intariea raspunsului imun al corpului;
- lupta impotriva unor afectiuni autoimune;
- gratie ingredientelor sale active este util in echilibrarea nivelului de energie din organism;
- ofera calitati antiinflamatoare, antioxidante si hepatoprotectoare;
- sustine sanatatea sistemului cardiovascular;
- sprijina o flora intestinala optima, oferind calitati probiotice si prebiotice;
- ajuta la mentinerea unui tranzit intestinal corespunzator;
- poate ameliora starile de oboseala, revigorandu-va organismul;
- promoveaza procesul de cicatrizare a dermei, in cazul leziunilor sau arsurilor;
- sustine buna functionare a sistemului nervos;

Prin consumul suplimentului Apisan Forte, organismul ete sprijinit in prevenirea si ameliorarea diferitelor tipuri de cancer, hepatita, chisturi, anemie, epilepsie, afectiuni reumatice, stari depresive, etc.

Apisan Forte are un rol deosebit in dezvoltarea organismului copiilor in perioada de crestere.
Fiind un excelent eubiotic, Apisan Forte mentine echilibrul normal al florei intestinale, iar in caz de tranzit intestinal incetinit, are rol laxativ.

Datorita multitudinii de vitamine din compozitia sa, Apisan Forte reduce si elimina radicalii liberi rezultati din metabolismul celular general, responsabili de aparitia precoce a procesului de imbatranire.

Ce proprietati are fiecare ingredient?

Mierea este o sursa extrem de bogata in enzime, aminoacizi, bioflanoizi, minerale, vitamine si antioxidanti;
Polenul poate ajuta la scaderea riscului afectiunilor cardiace, ofera protectie ficatului si ofera proprietati anti-cancerigene;
Beta-carotenul are capacitatea de a sustine sistemul imunitar sanatos, ajuta la imbunatatirea vederii si promoveaza o piele sanatoasa;
Apisan Forte contine Flavonoide, ceea ce determina ca acest supliment sa aiba proprietati antiinflamatorii, antioxidante si anticancerigene asupra organismului;
Vitamina E din Apisan Forte confera protectie pielii, mentine o activitate buna a celulelor B si T;
Un alt ingredient din compozitia Apisan Forte, este Vitamina C care contribuie la cresterea productiei de colagen, echilibreaza nivelul de colesterol din sange si sustine imunitatea organismului.

Administrare:
Se recomanda 1 lingura pe zi, pentru o perioada de 6 luni, in cazul in care doriti sa preveniti aparitia unor boli sau pentru mentinerea sanatatii organismului.
In cauzl afectiunolor cronice se administreaza 2 linguri/ zi - 1 dimineata si 1 la pranz dupa masa.
In perioada de dezvoltare/crestere a copiilor se recomanda:
- pentru copii intre 3-8 ani - 1 lingurita/zi;
- in cazul copiilor cu varsta intre 8-12 ani - 2 lingurite/zi;
- copiilor intre 12-15 ani li se va administra o lingura pe zi.

Prezentare:
300g

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro