Scrieți o recenzie
Anghinarea proaspat recoltata este curatata, spalata si fierta in apa, sare si otet de vin, dupa care este pusa manual in borcane adaugandu-se peste anghinare ulei de masline extravirgin.
Se obtine o aroma blanda, delicata facandu-l un deliciu mediteranean.
Anghinarele trebuie sa fie acoperite in permanenta cu ulei.
Valori nutritive:
kj: 1122kcal: 273
Grasimi .... 27g
Acizi grasi saturati .... 3,9g
Glucide .... 1,8g
Zaharuri .... 1,8g
Fibre .... 7,5g
Proteine .... 1,7g
Sare .... 2,0g*
*doza zilnica recomandata
Ingrediente:
Anghinare*70%, ulei de masline extra virgin*27%, otet de vin*, piper*, dafin*, sare de mare.
*provin din agricultura ecologica
Utilizare:
Ca antipasti, la salate si pentru Pizza.
Indicatie: folositi intotdeauna si uleiul gustos.
Prezentare:
120 g
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie