Facebook Pixel

Aldora 60 cps, Konig Nutrition

Disponibilitateîn stoc
SKU
KNG16
96,90 Lei
Producator

Aldora – stimulant libidou și funcție sexuală    

Efecte pozitive la barbati: mareste libidoul, mareste erectia, mareste anduranta si vitalitatea actului sexual.
Recomandat pentru barbati in caz de: impotenta, disfuncie erectila, ejaculare precoce.
Efecte pozitive la femei: mareste dorinta si satisfactia sexuala, mareste intensitatea orgasmelor.
Recomandat pentru femei in caz de: frigiditate, lipsa de orgasm, lipsa de satisfactie sexuala.
Fabricat in Canada conform norma de calitate GMP.

Descriere
Aldora este o formulatie naturala care se adreseaza barbatilor cu probleme erectile (impotenta). Are un efect stimulativ asupra mecanismelor biochimice necesare obtinerii unei erectii si angajarii intr-un act sexual. Aldora se adreseaza de asemena femeilor care nu au dorinta sexuala, nu ajung la orgasm sau nu se simt satisfacute de actul sexual.
Disfunctia Erectila (DE) este incapacitatea (impotenta) repetata de a obtine sau de a mentine o erectie suficient de ferma pentru a permite penetrarea in cadrul actului sexual. Disfunctia Erectila (DE) este cea mai des intalnita problema care afecteaza barbatii.
Unele ingrediente din compozitia Aldora ajuta la obtinerea si sustinerea unei erectii prin stimularea eliberarii de oxid nitric (NO) in sange. Acesta la randul lui mareste nivelul de Cyclic-GMP (Monofosfat de Guanozina Ciclica). Alte ingrediente maresc circulatia sanguina atat in sistemul circulator primar cat si cel periferic.
Aldora contine de asemenea ingrediente care maresc dorinta sexuala si raspunsul la stimulii sexuali, conditii esentiale pentru obtinerea unei erectii la barbati si obtinerea de orgasme multiple la femei. Impreuna conduc la vasodilatare in interiorul penisului suficienta pentru a induce erectia si totodata prin activarea circulatiei (inclusiv in zona pelviana) se sensibilizeaza centrii nervosi responsabili pentru libidou, dorinta si satisfactie sexuala.
Marirea volumului de sange pompat precum si relaxarea corpului cavernos (care astfel accepta un volum mai mare de sange) poate conduce de asemena la o marire a volumului penisului in stare de erectie. In plus, Aldora mai contine si ingrediente care ajuta la cresterea staminei (capacitatii energetice) necesare actului sexual performant si de durata.
In cazurile de impotenta, efecte pozitive stabile se pot obtine dupa aproximativ 2 saptamani de administrare.

Compozitie
Epimedium brevicornum 10:1 PE...25 mg
Epimedium sagittatum SE 20% icariin...25 mg
Tribulus terrestris SE 45% saponins...215 mg
Aspidosperma tomentosum 20:1 PE...25 mg
Lepidium meyenii SE 0.6%...20 mg
Piper betle...20 mg
Erythroxylum catuaba...25 mg
Butea superba 5:1 PE...50 mg
Juniperus communis 20:1 PE...25 mg
L-citrulina...20 mg
L-arginina...40 mg
L-carnitina...40 mg
L-norvalina...15 mg

Administrare
Modul recomandat de administrare:
Pentru beneficii pe termen lung: administrati 1 capsula pe zi;
Daca se doreste un efect mai accentuat: se administreaza inca 1 capsula cu 1-2 ore inainte de activitatea sexuala.

Atentionari
Aldora nu se recomanda fara consultul si acordul medicului in cazul persoanelor cardiace, hipertensive sau care administreaza medicamente alopate pentru boli cardiovasculare.
Inainte de a administra Aldora consultati medicul daca sunteti apt fizic pentru actul sexual.
Intrerupeti administrarea daca apar efecte secundare cum ar fi accelerarea pre mare a ritmului cardiac, stare de nervozitate sau alte reactii adverse.

Studii
Exista studii care sa sustina eficienta produsului Aldora?
DA. In 1998, a fost acordat Premiul Nobel cercetatorilor care au descoperit ca o substanta care apare in mod natural, denumita Cyclic-GMP (Monofosfat de Guanozina Ciclica) este esentiala pentru capacitatea unui barbat de a obtine si de a mentine o erectie. Tot ei au descoperit ca oxidul nitric este strict necesar pentru ca Cyclic-GMP sa actioneze.
Pentru a obtine o erectie trebuie sa existe suficiente cantitati de oxid nitric si Cyclic-GMP (substante “pro-erectie”) pentru a contracara PDE-5 (fosfodieteraza tip-5), enzima “anti-erectie”.
Nivelul de Cyclic-GMP scade cu varsta dar poate sa scada si la barbatii tineri ca urmare a stresului, diferitelor afectiuni cronice sau ca urmare a medicatiei. (Drugs Today 2000 Feb-Mar, 36 (2-3): p. 155-162)

Prezentare: Flacon 60 capsule

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAldora 60 cps, Konig Nutrition