Facebook Pixel

Agar Agar fulgi bio 50g, Algamar

26,41 Lei
Disponibilitateîn stoc
SKU
ALG7
Producator

Agar Agar fulgi bio

Agar Agar este o alga, fiind cel mai bun inlocuitor al gelatinei, este 100% naturala, este extrasa din Gelidium sesquipedale algae, alga cu cea mai mare putere de gelificare.
 
Fulgii de agar agar au o putere mai mare de gelificare decat pudra care se mai gaseste pe piata.
 
Alga Agar Agar contine calciu, iod, fosfor si fier, nu are calorii, grasimi, carbohidrati sau zahar, aabsoarbe imediat glucoza cu un proces de  digestie rapid, astfel putem preveni stocarea in organism a grasimilor sau a zaharului in exces.
 
Compozitie:
Fulgi Agar Agar .... 50 g
 
Produs 100% natural, certificat organic.
 
Utilizare:
Pentru a face gelatina, adaugati 1 lingura la o jumatate de litru de apa. 
Puteti modifica aceasta cantitate in functie de vascozitatea dorita.
 
Prezentare:
50 g
 
O punga de 50 g ajunge pentru 10 litri de gelatina.

Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.
 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAgar Agar fulgi bio 50g, Algamar
Rating-ul dumneavoastră