Facebook Pixel

AFA STEM 30 cps, Herbagetica

în stoc
Cod
HER193
67,58 Lei

Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) este o raritate a naturii cu efecte benefice extraordinare asupra starii de sanatate. Are efecte exceptionale in stimularea productiei de Celule Stem in organism si regenerarea acestuia.

Efecte si beneficii AFA STEM

- stimularea productiei de Celule STEM adulte
- pigmentii din compozitie stimuleaza productia de Celule Stem si polizaharidele continute determina migrarea celulelor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organismului
- stimularea regenerarii celulelor nervoase
- protejeaza integritatea structurala si functionala a celulelelor nervoase, ajutand capacitatea de concentrare si memorare, conservarea functiei cognitive odata cu inaintarea in varsta
- stimularea formarii elementelor figurate ale sangelui
- stimularea sistemului imunitar
- prevenirea si reducerea inflamatiilor
- stimuleaza celulele albe si inhiba activitatea dioxidului de carbon in organism
- inhibarea formarii si dezvoltarii formatiunilor tumorale
- favorizeaza necroza tumorilor, inhibandu-le vascularizarea

Efecte adjuvante:
- deficiente imunitare
- refacere rapida dupa traumatisme sau interventii chirurgicale
- reumatism (osteoartrita, poliartrita reumatoida etc.)
- Parkinson
- Adhd
- Alzheimer
- lupus
- boala Huntington
- colagenoze, boli auto-imune in general
- hepatita virala A, B, C, ciroza
- leucemie
- TBC

Compozitie:
Per 1 capsula:
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) .... 400 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu 50% Proteine .... 10 mg

Prezentare:
30 capsule

Alga AFA are proprietati terapeutice inestimabile, stimuland productia de Celule Stem adulte din organism. Descoperirea efectelor sale de stimulare a productiei si a migrarii celulelor stem se datoreaza savantului canadian Christian Drapeau. Sutele de studii stiintifice care au fost facute au aratat ca pigmentii albastri si verzi existenti in aceasta alga stimuleaza nu doar productia de Celule Stem din maduva spinarii, ci si migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele.

Celulele Stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Celulele stem sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (Celulele Stem adulte).

Ajuta la distrugerea tumorilor maligne si la eliminarea lor din corp. Alga AFA hraneste organismul in intregime la nivel celular si este absorbita de organism in proportie de 97% (fata de vitaminele sintetice care se absorb doar intre 5%-25%). Contine 12 vitamine, 27 de minerale naturale esentiale si 11 pigmenti naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor si coenzimelor. Alga AFA creste intr-un singur loc in lume in cantitati suficiente si cu proprietati terapeutice optime: lacul Klamath, SUA.
Apa acestui lac vulcanic contine minerale care ajuta la cresterea si dezvoltarea Algei AFA, incercarile de a fi cultivata in alte locuri fiind fara succes.

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro