Facebook Pixel

Advanced Multi-billion Dophilus 60 cps, Solgar

în stoc
Cod
SOL005
177,07 Lei

Exista aproximativ 500 de specii de bacterii care traiesc in tracturile noastre digestive. Majoritatea acestora sunt bacterii neprietenoase, ce au un efect mutual benefic pentru noi, gazdele. Bacteriile prietenoase se hranesc cu fibre si, in acest proces, genereaza diferiti acizi organici ce pot modifica nivelul de aciditate al intestinelor, controland astfel raspandirea bacteriilor patogene. Acestea produc de asemenea si anumite vitamine, ajutand la digestia alimentelor cum ar fi lactoza din produsele lactate. Este, prin urmare, deosebit de importanta asigurarea echilibrului bacteriilor intestinale, in favoarea culturilor neprietenoase, ce se poate realiza printr-o dieta corespunzatoare (saraca in zaharuri) si suplimentare cu probiotice.

Produsele probiotice SOLGAR sunt de regula combinatii ce includ Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium lactis. Aceste doua culturi predomina in diferite zone ale tractului digestiv si sunt rezistente la diferite conditii, fiind importante pentru sanatatea si functionarea acestuia. Astfel de bacterii intestinale sunt usor distrus de antibiotice sau anumite tipuri de medicamente, fapt pentru care suplimentarea ne permite sa mentinem nivelurile corespunzatoare de bacterii neprietenoase si, in consecinta, un nivel ridicat al sanatatii.
Asigura microorganisme benefice rezistente la aciditatea stomacului, endemice tractului digestiv inferior, ce contribuie la mentinerea sanatatii florei intestinale.Deoarece suplimentarea aportului de probiotice poate fi necesar din motive diferite pentru diferite grupe de varsta, Solgar dispune de o gama potrivita pentru toate varstele si scopurile.
 
Compozitie:
Per 1 capsula 
Complex avansat Dophilus cu miliarde de microorganisme ce asigura: 
L. acidophilus, LA-5 .... 1.25 miliarde microorganisme 
B. lactis, BB-12 .... 1.25 miliarde microorganisme
L. paracasei, L. CASEI 431 .... 1.25 miliarde microorganisme
L. rhamnosus GG, LGG .... 1.25 miliarde microorganisme
 
Administrare:
Adulti: 1 pana la doua 2 capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei

Prezentare:
60 cps
 
Probioticele Solgar:
- sunt 100% lipsite de lactoza
- contin polizaharide in capsule pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului si pentru a alimenta in mod simultan probioticele in tractul intestinal.
- au o compozitie exacta, indiferent de lot
- folosesc un proces special patentat de uscare la rece care le creste stabilitate
 
Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro