Facebook Pixel

Acid elagic - Rodie (Pomegranate) 250mg, 60 cps, Konig Laboratorium

Rating:
100% of 100
în stoc
Cod
KNG16
98,05 Lei

Fructul si semintele de Pomegranate (rodie) (Punica granatum) contin un complex de antioxidanti si proantocianidine, dintre care cel mai important este acidul elagic.

Cancerul poate exista in organism nedetectat fie “latent” fie “incipient”. O cura de acid elagic o data sau de doua ori pe an poate face parte dintr-un protocol adjuvant in preventia cancerului. Dar nu numai atat; extractul de Pomegranate contine si alti antioxidanti necesari mentinerii sanatatii generale.

O noua publicatie, Ghidul Societatii Americane a Cancerului (American Cancer Society) privind metodele alernative si complementare in tratamentul cancerului, arata ca acidul elagic este un supliment natural foarte promitator intrucat poate conduce la apoptoza (moartea celulelor canceroase) fara sa afecteze celulele normale.

Acidul elagic este un compus fenolic care inhiba multiplicarea celulelor canceroase si totodata previne aparitia si dezvoltarea celulelor canceroase la persoanele cu predispozitie pentru cancer.

Un studiu de 9 ani efectuat de catre Dr. Daniel Nixon la Institutul Holliger din Universitatea Carolinei de Sud pe un grup de 500 de pacienti, a concluzionat ca acidul elagic poate conduce la inhibarea diviziunii celulei canceroase  in 48 de ore (inhibind si oprind diviziunea celulara canceroasa) si provocand apoptoza (moartea programata a celulei canceroase) in 72 de ore.

Acidul elagic sustine detoxificarea carcinogena prin stimularea diferitelor izoforme ale enzimei glutation-S-transferaza in hepatoma (cancer la ficat) (Barch si Rundhaugen, 1992). Un alt mecanism prin care acidul elagic poate inhiba initierea tumorii este prin distrugrea metabolitilor carcinogenilor (Tanaka).

Chimioterapia, radiatia si alte tratamente conventionale distrug atat celulele canceroase cat si pe cele normale slabind astfel sistemul imunitar. Se pare ca acidul elagic vizeaza doar celulele canceroase.

Doze recomandate de acid elagic:
- adjuvant in preventie: 90 mg / zi;
- adjuvant terapeutic: minimum 180 mg / zi.

Compozitie:
Per capsula
Extract 4:1 din fructe de Rodie (Punica granatum) .... 225 mg
Hipermeloza – capsula .... 60 mg
Celuloza microcristalina (agent de incarcare) .... 25 mg
Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant) .... 5 mg

Nu contine:produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, porumb, soia, gluten; ingrediente obtinute din organisme modificate genetic.

Administrare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic (oral, numai pentru adulti): cate 1 comprimat, de doua ori pe zi.

Prezentare:
60 capsule

Atentionare
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Ratings & Reviews
Rating:
100% of 100

Share your thoughts with other customers

Ratings & Reviews

5
Rating:
100% of 100
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro