Facebook Pixel

AcaiRich (Pomisoare Braziliene) 500mg 90 cps, Natural Factors

în stoc
Cod
NAF35
61,64 Lei

AcaiRich de la Natural Factors este un concentrat 4: 1 obtinut din fructe de padure acai organice salbatice recoltate intr-o maniera durabila si procesate in 24 de ore. 

Fiecare doza ofera 500 mg de fruct standardizat la 0,15% cianura-3-glucozida, fiind una dintre cele mai mari concentratii disponibile pe piata.

Continutul puternic de polifenoli din acai poate ajuta la reducerea colesterolului, la imbunatatirea circulatiei, la sustinerea sanatatii inimii si la reducerea riscului de afectiuni neurodegenerative.

Fructele de Acai sunt pline de antocianine biodisponibile, pe langa vitaminele C si E. Impreuna, acesti compusi ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la reducerea riscului de boli cronice.

Fructele de Acai sunt numite „superfructe” datorita valorii sale ridicate de ORAC (ORAC= Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor Liberi, masura a capacitatii antioxidante a radicalilor liberi) si a diversitatii sale de antioxidanti, vitamine, minerale, acizi grasi si alti fitonutrienti.

Fructul de acai are cea mai mare valoare antioxidanta dintre orice fructe de padure testate.

Efecte si beneficii:
- efecte antioxidante puternice
- sustine sanatatea inimii si a circulatiei sanguine
- mentine concentratiile normale de glucoza si insulina in sange
- efecte anti-imbatranire
- adjuvant in curele de slabire

Compozitie:
Per capsula
Concentrat Acai Berry 4: 1 (Euterpe oleracea) (fruct) (Standardizat pentru a contine 0,15% cianidin-3-glucozid) .... 500 mg
Vitamina C (acid ascorbic) .... 7,5 mg

Administrare:
Adulti: 1 capsula pe zi la masa sau conform recomandarii specialistului.

Prezentare:
90 capsule

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieți o recenzie

Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro