Magazin online de produse naturiste | Contul meu | Cont nou | Wish list | Cum cumpar? | Contact
Home :: Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizarea magazinului online www.eherbal.ro

Termenul de livrare este de circa 2-4 zile lucratoare socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra,  in functie de modalitatea de transport aleasa: Posta Pomana  (2-3 zile lucratoare) respectiv curier (1-2 zile lucratoare).  Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.
Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele de transport sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti  in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii.
 Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora comanda in cazul unor erori la descrierea sau pretul produselor.

Costurile de transport
Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat respectiv de Posta Romana si se achitate la EXPEDITIE (costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. Expressive Design S.R.L. si firmele de curierat partenere respectiv Posta Romana).
Taxa de Transport prin Curier este:
- gratuita pentru comenzile cu valoarea mai mare de 200 lei;
- 8 lei in Bucuresti pentru comenzile cu valoare pana la 200 lei;
- 10 lei in restul localitatilor din Romania  pentru comenzile cu valoarea pana la 200 lei;
Taxa de Transport prin Posta Romana este:
- gratuita pentru comenzile cu valoarea mai mare de 200 lei; 
- 10 lei pentru comenzile cu valoare pana la 200 lei.

Cum platesc
Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. Expressive Design S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp.
Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Returnarea produselor
Clientii www.Eherbal.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 15 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv cu conditia ca acestea sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate(in ambalajul original, cu eticheta intacta si documentele care l-au insotit). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
S. C. Expressive Design S.R. L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport si va fi livrata prin virament bancar.


Politica de confidentialitate
S.C. Expressive Design S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
S.C. Expressive Design S.R.L. va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.
S.C. Expressive Design S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.