Reishi 60 cps, Cosmo Pharm

27,00 RON
în stoc
SKU
SKU18138

Reishi sau “ciuperca minune” sustine sistemul imunitar si lupta impotriva celulelor anormale din organism, atenueaza efectele adverse ale antihistaminicelor si chimioterapiei.

Descriere Reishi

Reishi sau “ciuperca minune” sustine sistemul imunitar si lupta impotriva celulelor anormale din organism, atenueaza efectele adverse ale antihistaminicelor si chimioterapiei. 
Are actiune detoxifiant complexa asupra organismului. 
Regenereaza celulele gliale nervoase cu rol in hranirea neuronilor. 
Efectul benefic este superior datorita tehnnologiei de ultima generatie de spargere a peretilor chitinosi si nedigerabili ai sporilor de Ganoderma lucidum, sporii contin concentratiile maxime de principii active superioare ciupercii propriu zise.
 
Sporii de Ganoderma lucidum reprezinta semintele eliberate din corpul ciupercii mature, foarte greu de recoltat (1 kg de spori la 1000 kg de ciuperci).
Acestia au cel mai mare continut nutritional, mult mai bogat decat ciuperca, dar nu se pot digera în organism, datorita peretilor chitinosi.
Prin revolutionara tehnologie de spargere la rece a peretilor se obtine o pulbere extrafina, pastrand intacte toate ingredientele bioactive si asigurand o absorbtie completa a lor.
Reishi, “ciuperca minune”, contine polizaharide, triterpene, acizi grasi, alcaloizi, vitamine si germaniu organic.
Sustine sistemul imunitar.
Ajuta la mentinerea numarului, structurii si functionarii normale a celulelor si tesuturilor.
Atenueaza manifestarile neplacute produse de agentii alergenici, chimio si radioterapie.
Sustine functia hepatica si secretia de insulina.
Creste tonusul, vitalitatea si energia intregului organism.
Are efect detoxifiant si adaptogen.
Ajuta la echilibrarea hormonala.
Regenereaza celulele nervoase.
 
Compozitie:
Ingrediente active per 1 capsula:
Reishi pulbere extrafina microactiva din spori micronizati la rece, cu puritate de peste 96%, continand minimum 2,01% polizaharide in stare pura, 1,71% Reishi triterpene), echivalent a 300.000 mg (300 kg) ciuperci proaspete de Ganoderma lucidum .... 300 mg
 
Administrare:
adulti: 1 – 2 capsule, dupa masa. 
 
Prezentare:
60 capsule
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsReishi 60 cps, Cosmo Pharm
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro