Probiotic complex 30 cps, Cosmo Pharm

33,00 RON
în stoc
SKU
SKU18119

Probiotic complex reprezinta o compozitie unica cu rol probiotic, brevetata in Statele Unite sub numele de “Gut Buddies” asigura viabilitatea a minim 10 miliarde UFC si tranzitul lor in mediul acid din stomac pana in intestin acolo unde populeaza peretii acestora cu bacterii prietenoase

Descriere Probiotic complex

Probiotic complex reprezinta o compozitie unica cu rol probiotic, brevetata in Statele Unite sub numele de “Gut Buddies” asigura viabilitatea a minim 10 miliarde UFC si tranzitul lor in mediul acid din stomac pana in intestin acolo unde populeaza peretii acestora cu bacterii prietenoase. Rolul acestora este de a se inmulti astfel incat bacteriile daunatoare sa nu aiba posibilitatea de a prolifera si sa dea nastere la boli. Organismul traieste in simbioza cu probioticele, iar prezenta acestora ne ajuta sa metabolizam anumite substante si stimuleaza eliminarea toxinelor. Probioticele sustin sanatatea tuturor organelor implicate in digestie. La nou nascuti ajuta in combaterea colicilor abdominali.
 
Probioticele sunt „bacterii prietenoase” care alcatuiesc flora intestinala sanatoasa si echilibrata.
Tehnologia de microincapsulare (ProbioCap – patent exclusiv) si dozele celor 5 tulpini asigura supravietuirea probioticelor pana in intestin, pentru eficienta maxima.
Probioticele ajuta la refacerea florei normale afectata de antibiotice, la functionarea normala a tranzitului intestinal.
Reduce unele manifestari neplacute precum balonari, arsuri stomacale, disconfort abdominal.
Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
Inlatura mirosul neplacut al gurii.
 
Compozitie:
Ingrediente active per 1 capsula:
Bifidobacterium lactis .... min. 2 miliarde UFC  
Lactobacillus acidophilus .... min. 2 miliarde UFC 
Lactobacillus salivarius .... min. 2 miliarde UFC  
Lactobacillus plantarum .... min. 2 miliarde UFC 
Lactobacillus casei .... min. 2 miliarde UFC  
Alte componente:
capsula vegetala (celuloza), celuloza microcristalina (agent de incarcare), dioxid de siliciu si stearat de magneziu (antiaglomeranti).
 
Administrare:
Adulti, o capsula zilnic inainte de masa.
Copii continutul unei capsule poate fi amestecat cu lapte, ceai sau apa, o data pe zi. Se poate asocia cu antibioticele cu doua ore inainte de prima doza de antibiotice.
 
Prezentare:
30 capsule vegetale
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProbiotic complex 30 cps, Cosmo Pharm
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro