Magazin online de produse naturiste | Contul meu | Cont nou | Wish list | Cum cumpar? | Contact
Home :: Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Cum cumpar

Cum comand online
In aceasta sectiune puteti afla detalii despre cum puteti plasa o comanda la Eherbal.ro

Selectati produsele
Cu ajutorul meniului din stanga puteri naviga prin categoriile/subcategoriile de produse. In momentul in care ati gait un produs care se potriveste necesitatilor dumenavoastra apasati butonul Adauga in cos.

Cosul de cumparaturi
Dupa ce ati apasat pe butonul adauga in cos sunteti directionat catre cosul de cumparaturi , aici aveti posibilitatea sa vizualizati cosul de cumparaturi, sa acualizati cantitatea produselor, sa renuntati la unul din produse sau la intreaga lista de produse din cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi exista posibilitea de a va intoarce in magazinul Eherbal.ro si a continua cumparaturile apasand butonul continua cumparaturile sau de a finaliza comanda apasand butonul Trimite comanda.

Detaliile de livrare
Dupa ce ati selectat produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, Dureaza maxim 1-2 minute.
a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati datele din formular (nume , prenume, adresa de facturare si numarul de telefon), dupa apasati pe butonul Continua pentru a putea selecta modalitatea de livrare si modalitatea de plata.
b. Daca sunteti deja client, introduceti numele de utilizator si parola si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.
Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda".
In cazul in care nu este solicitata (adaugata la date de facturare o alta Persoana Fizica) facturarea pe alt nume decat al titularului de cont , este considerata ca si persoana de contact titularul contului de utilizator Eherbal.ro.

Pe Eherbal.ro nu este obligatoriu crearea unui cont de utilizator, dar contul de client va ofera urmatoarele beneficii:
- puteti urmari in timp real starea si livrarea comenzilor;
- trimiterea si preluarea rapida a comenzilor ulterioare;
- istoric comenzilor;
- discounturi de fidelitate.