Scrieți o recenzie
Ceaiul de fenicul este recomandat pentru reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului gastrointestinal, imbunatatirea digestiei si cresterea secretiei de lapte la lauze.
Efecte si beneficii Ceai de Fenicul
- reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti);
- mentinerea in limite normale a florei bacteriene din intestin;
- imbunatatirea digestiei;
- mentinerea sanatatiii tractului gastrointestinal;
- normalizarea secretiei de lapte la lauze;
- decongestionarea cailor respiratorii.
Compozitie:
Fenicul (Feniculum vulgare) - fructe.
Administrare:
- pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa;
- maceratul la rece - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese;
- infuzia - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Prezentare:
50 g
Ratings & Reviews
Scrieți o recenzie