Ceai de Crusin 50 g

3,27 RON
în stoc
SKU
DAC 111265

Ceai recomandat pentru accelerarea tranzitului intestinal.

Descriere Ceai de Crusin

Ceai recomandat pentru accelerarea tranzitului intestinal.

Contribuie la:
Intern:
- accelerarea tranzitului intestinal putand fi asociat cu medicatia antihelmintica.

Compozitie:
Crusin (Rhamnus frangula) - scoarta.

Administrare:
Decoctul:
- pentru accelerarea moderata a tranzitului intestinal - se prepara decoct din planta in modul urmator: o lingurita cu varf de planta se adauga la o cana cu apa clocotita, se fierbe timp de 15 minute, apoi se lasa acoperita inca 15 minute, dupa care se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza o cana cu decoct seara, la culcare, in doza unica (o data pe zi), sau cate 2 cani cu decoct pe zi, dimineata si seara;
- pentru o accelerarea puternica si rapida a tranzitului intestinal - se prepara decoct din planta in modul urmator: o lingura cu varf de planta se adauga la o cana cu apa clocotita, se fierbe timp de 15 minute, apoi se lasa acoperita inca 15 minute,dupa care se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza o cana cu decoct seara, in doza unica (o data pe zi). In cazul viermilor intestinali se administreaza decoctul din planta urmarind accelerarea puternica si rapida a tranzitului intestinal, dupa medicatia antihelmintica.

Prezentare:
50 g

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCeai de Crusin 50 g
Magazin online produse naturiste, cosmetice naturale, alimente bio este proprietatea S. C. Expressive Design S. R. L. CUI RO 18852935, Registrul Comertului J40/11499/2006 Copyright © 2011-2018 Eherbal.ro