Despre Eherbal.ro

Eherbal.ro este un magazin online de produse naturiste, cosmetice naturale si alimente bio  ce se adreseaza tuturor celor care vor sa traiasca sanatos si frumos.
Fie ca sunteti interesati de suplimente nutritive, fie de cosmetice naturale, fie de alimentele bio pe Eherbal .ro gasiti cea mai variata gama de produse cu preturi mai mici dect in farmacii sau plafaruri.

Magazinul Online www.eherbal.ro este proprietatea firmei:
SC Expressive Design SRl
cu adresa in  Str. Dobreni Nr. 1, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/11499/2006
Cod Unic de Inregistrare: RO18852935

10 Motive pentru care sa faceti cumparaturile de pe Eherbal.ro
1.Suplimentele alimentare prezente pe magazinul online www.eherbal.ro sunt originale si notificat de SNPMAPS (autoritatea in domniu)
2 Pe eherbal.ro gasiti o  gama variata si completa de produse ale majoritatii producatorilor importanti ce sunt prezenti pe piata din Romania.
3 Produsele comercializate online de Eherbal au un pret avantajos comparativ cu alte magazine online care activeaza pe aceeasi nisa.
4 Beneficiezi de livrare gratuita pentru comenzile cu vaoare mai mare de 150 lei.
5 Posibilitatea returnarii produselor in 30 de zile de la plasarea comenzii.
6. Termenul mediu de livrare este de 24 de ore prin curier, respectiv 2-4 zile prin Posta Romana.
7. Cele mai mici taxe de curierat 8 lei in Bucuresti respctin 10 lei in restul localitatilor.
8. Satistfactie 100% garantata prin puncte de fidelitate si discounturi atractive.
9. Asistenta online. Ai intrebari legate de produsele si serviciile noastre? Vrei sa afli mai multe detalii? Te invitam sa ne contactezi si iti vom da curs solicitarii tale in cel mai scurt timp posibil.
10. Datele dumneavoastra personale sunt in siguranta, fiind utilizate doar la procesarea comenzilor si pentru comunicarea cu dumneavoastra (emailuri de confirmare, newsletter, telefon de confirmare etc.).